Без думи искаш да ми кажеш,
че краят е дошъл, нали?
Без думи искаш да ти отговоря,
съгласна ли съм аз, нямам сили веч
да споря и точка слагам аз.
Без думи зад себе си вратата аз затварям,
празно е вече между нас
и щастие аз ти пожелавам,
което нямах аз.
© Гергана Гетова Всички права запазени
Важното е и двамата да успеете да намерите правилния път!