15.05.2007 г., 14:39 ч.

Без Любов 

  Поезия
849 0 3
Ако Господ е сътворил човека от светлината,
то мен ме е създал дяволът от тъмнината.
Ако някой можеше да види мойта душа,
то той би видял само тъмнина.

Ако има някой на земята,
който да чувства така остро тъмнината,
тъгата и най-вече самотата,
то той би се самоубил,
за да срещне по-скоро сатаната,
за да спре с мечтата.

Мечтата, тъй проста и все тъй сложна,
мечтата да не е самотник,
умирайки, да знае, че някой,
някъде го е обичал.

© Венци Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • дам... в тиинзона ..иначе и там имаш ком. от мен... положителен разбира се..
  • Може да е в друг сайт(teenzona.com или някой друг).
    Но стихчето е мое 100%
  • ъъъЪ... това съм го чела някъде...
Предложения
: ??:??