10.04.2010 г., 16:32 ч.

Без мен 

  Поезия » Любовна
673 0 7

Кажи ми - как нощем заспиваш, 
щом знаеш, че някъде там, 
под звездния плащ, нас покриващ, 
тъгува за теб някой сам? 

Кажи ми дали ти се случват 
онези лудешки  неща, 
които сърцето улучват 
и правят прекрасен съня? 

И как ли се будиш отново - 
с усмивка ли  или с тъга 
и чаша, с кафето готово,
поднася ли нежна ръка? 

И пак ли все още сънливо,
с целувка подслаждаш го ти 
и казваш, че ти е горчиво, 
с онези блестящи очи? 

През целия ден, ти кажи ми , 
очакваш ли нежния глас, 
нашепващ ти с обич "Любими, 
с тебе съм винаги аз!" 

Отново дали си щастлив?
Не зная, но искам да си! 
Желая ти всичко това, 
което за мен беше ти!

© Евгения Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??