Тя е твойта жена.
Аз съм твойта вина.
Тя е твойта котва.
Аз съм твойто море.
Тя е твоят бряг.
Аз съм твойта вълна.
Тя е твойта царица.
Аз съм твоят замък.
Тя е твойта истина.
Аз съм черният фон.
Тя е твойта луна.
Аз - неосветена страна.
Тя е твоят огън.
Аз съм пепелта.
Тя е...
Аз съм...
Но ти не си ти
без нея и мен...
© Росица Всички права запазени