"без пунктуация, дъхът е за сричане"
без пунктуация
с ритъм
толкова красиво трепти нощта с теб
забравих
ръце какво може да правят с човек
оставам
по себе си със затворени очи и откривам
събуждане
а с безвремието ни бълнувам пътуване
какво може
да вземем на тръгване с птиците
общото небе
без пунктуация и дъх за сричане/
/Дъх за сричане
С ритъм.
Толкова красиво трепти нощта с теб.
Забравих.
Ръце какво може да правят с човек?
Оставам.
По себе си със затворени очи и откривам.
Събуждане.
А с безвремието ни бълнувам пътуване.
Какво може?
Да вземем на тръгване с птиците
общото небе?
Без пунктуация, дъхът е за сричане.
© Боряна Всички права запазени