24.03.2005 г., 21:36 ч.

Без следа! 

  Поезия
836 0 0
Усещам как забива се в сърцето,
усещам бликналата кръв,
усещам на камата острието,
усещам как раздира мойта плът.
И чувствам как разбива се сърцето
на хиляди парчета в нощта
и падам аз безжизнена в морето,
и слагам край на моята мечта.
Мечтата да си винаги до мен
и винаги да ме обичаш,
мечтата, за която ти си уморен,
дори и винаги да го отричаш.
И кървави сълзи в морето падат,
и смесват се с кристалната вода,
вълните тялото без дъх остават
и губя се без никаква следа!

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??