16.08.2007 г., 9:11 ч.

БЕЗ СЪЛЗИ 

  Поезия
487 0 8
Очи на хубава жена,
но как през сълзи
изтича любовта!?

Очи на хубава жена,
целувай ги ти,
сълза заменяй за мечта!

Очи на хубава жена,
къдрици скриват тез сълзи,
повярвай, от щастие те са!

Очи на хубава жена,
голям и необятен океан!
Довиждане кажи... и прости!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??