11.12.2012 г., 11:42 ч.

Без Теб 

  Поезия » Любовна
732 0 2

от спомените си уших крила

прилежно ги нашарих

във всички наши цветове –

червеното на погледите разменени

лилавото на страстните ни нощи

сребристо – на моите сълзи през смях

и златно – на твоята щедра усмивка

потрепват леко

като полет на глухарче

крилата ми

без теб

© Цветелина Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??