9.06.2017 г., 15:54 ч.  

Без теб 

  Поезия » Любовна
315 0 0

Когато розите вехнат

и плачат те в самота

и тъгите в мен отекват,

когато за мен няма красота,

 

когато напразно за теб мечтая,

а по-красива от теб аз не зная,

когато дъжд на мъката приглася

и болката не може да се понася,

 

тогава чак аз разбирам

какво е нежността за мен

и да те обичам не спирам,

но днес е сал друг самотен ден...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??