17.07.2006 г., 21:11 ч.

Без теб 

  Поезия
700 0 0
Без теб я няма светлината на звездите
и полъха на вятъра не се усеща...
Без теб... без теб ги няма и мечтите -
запратен съм като във черна яма...

А беше... беше толкова красиво
да чувствам полъха на твоето тяло...
да прокрадвам пръсти нежно из косите...
да се любуваме един на друг до заран...

Сега е сякаш времето летящо...
със огнен дъх, на драконовите криле
и носи... носи се към ада страшен...
където в самота един без друг ще мрем...

© Атанас Баротов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??