Живота си за тебе давам,
сърцето с кървава стрела рани.
Безкрайни нощи тебе аз сънувам,
безкрайни нощи и самотни дни.
Животът ми без теб е скучен,
сърцето ми без тебе не гори.
И всеки ден за мен е мъчен,
когато надалеч си ти.
Без теб не мога да живея,
без теб е празен всеки идващ ден
и от мъка аз ще пея,
за да си спомняш винаги за мен!
© Лана Стоянова Всички права запазени