Сънят ще те чака притихнал в дъжда
на първата пряка потънал в ръжда.
Синджирът на грижите бавно ще чезне.
И мислите твои за случките прежни...
ще бъдат разсечени те без пощада.
Това е и твоята светла награда
за всичко, което си ти в този час.
в себе си вгледай се -
там съм и аз!
© Ангел Милев Всички права запазени