23.02.2011 г., 20:01 ч.

Без утре 

  Поезия » Любовна
595 0 2

Всеки ден живея с мисълта,

че утре ще падна...

Искаш да събирам сърцето ти,

но моето се разпадна...

 

Всеки ден се боря с мисълта,

че утре ще е краят.

Не слушай какво за нас говорят,

защото те не знаят...

 

Кажи ми, знаят ли за болките,

за нощите и дните,

за обичта ни скрита

и за мъката в сълзите?!

 

Не знаят и не могат

те да ни осъдят,

дори да се опитат, не ще успеят,

сърцата ни да пропъдят!

 

Всеки ден надявам се,

че за нас ще се съмне

и ще сме щастливи,

но надеждите угаснаха - за нас няма утре...

Само усмивки фалшиви

и угаснали пламъци

сиви...

© Васи Куин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??