Последен шанс със теб направих,
за да стопя последната надежда
и любовта, и мъката удавих
във чашата с кафе на среща.
Единствено ще те помоля,
короната ми - да я върнеш,
излъга с нея доста хора,
сега без титла ще си тръгнеш.
На шкафчето ми да блести,
добре е, винаги да ми напомня -
как лицемерно с нея се сдоби,
а мен остави без вина виновна.
© Ивон Всички права запазени
Поздрави за стиха!!
Вземи си короната!!!
Отива не на шкафчето, а на главата ти!