Нараних те, ако искаш ме мрази!
Исках с теб отново любовта да опозная.
Не успях, но защо очакваш и мен да ме боли?
Научих, че на земята няма нищо вечно.
Заради такива като тебе аз се промених.
Всяко топло чувство ми е чуждо и далечно.
Постепенно, ден след ден се преоткрих.
Не те обичам, исках и опитах, но не мога.
Зарязах те и затова съм лошата и грешна.
Не ме кори, аз вече лесно казвам сбогом!
Не ми пука, че в очите ти съм смешна.
© Папи Всички права запазени