Лъжливо слънце в безцветно небе,
студ в летните горещини,
като дъно на чаша кафе
черно-бели дни.
Спрялото време с бясна скорост си отива,
самота в безкрайни тълпи,
лице с усмивка фалшива,
гримирани силно очи.
Като дъно на чаша кафе
черно-бели дни,
лъжливо слънце в безцветно небе,
моля те, върни се и го оцвети.
© Маргарита Иванова Всички права запазени