27.08.2016 г., 19:14 ч.

Бездомно сираче 

  Поезия » Гражданска
333 0 0

Облак тъжен плаче,

дъжд се лее обилно.

Що за бездомно сираче

значи жилище милно?

Що значи съпричастие за нас,

що забравяме често за него?
Затуй тъжен съм аз,

че всеки гледа своето его!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??