Безгрижни бяха нашите души
Как ние щастливо живяхме,
безгрижни бяха нашите души.
Спомени красиви изживяхме,
а сега в очите капят сълзи,
че времето болки лекува,
това са празни лъжи.
Любов не се лекува,
тя само остава следи.
© Цветелина Недялкова Всички права запазени