5.11.2012 г., 15:35 ч.

Безименният 

  Поезия » Любовна
751 0 2

Не че нямам какво да ти дам.
Имам всичко. Но нямам в излишък.
Имам нежност и обич, и плам.
И надежда си имам... едничка.
Но ги пазя вече ревниво.
Недей така да въздишаш!
Не че нямам какво да ти дам.
Но наистина нямам в излишък!
Дошъл си в погрешния ден.
Няма вече нищо за взимане.
Ако искаш нещо от мен-
отрежи ми пръста... Безименен!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??