31.03.2016 г., 17:34 ч.

Безкрай 

  Поезия » Любовна
404 0 0

Истински обичам,

Не ще ти се вричам.

 

Искам твойта вяра,

Не за пред олтара.

 

Нека си до мен

Всяка нощ и ден.

 

Заедно да се смеем,

Дорде остареем...

 

Ето, в сетен час

мисля пак за нас.

 

И дори на края

Вместо да ридая

 

Мен ще ми е мило

Всичко що е било

 

Щастие взаимно

Нека е наивно

 

Цял живот блаженни

Свършват дните земни

 

Дойде ли и края,

Чакаме се е рая.

 

Там където любовта

Ще се слее с вечността.

 

 

 

 

 

 

© Милен Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??