Щом е имало време,
в което съм те обичала,
щом е имало обич
и на теб съм се вричала,
щом съм плакала с тебе
и със теб съм се смяла,
сякаш винаги с теб
и за теб съм живяла...
Щом е имало време...
И днес пак го има.
Необятно, безкрайно
и дори след години, знам
пак време ще имаме -
аз за теб, ти за мене.
Мое, твое и наше -
до безкрайност безвремие.
© НЯКОЯ Всички права запазени