Виждам те,
но не те разпознавам,
защото си безличен.
Защо минаваш по чуждите пътеки?
Знам, че корените са корави,
но посегни с ножа и ги разкъсай.
Бягай, бягай без път и посока,
но не ходи по чужди пътеки.
Тръгни сляпо нанякъде.
Открий се,открий себе си,
открий се, открий себе си...