27.09.2021 г., 15:10 ч.

Безлунна нощ 

  Поезия » Любовна
399 2 0

БЕЗЛУННА НОЩ

 

Тъмен като нощ безлунна,

тих като безлунна нощ…

Не дочувам вече струна

да трепти с копнеж и с мощ.

 

Вечна нощ навред – безлунна,

ти в тъмата си Луна…

ти си звук от светла струна,

но на друг си днес жена.

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??