28.07.2009 г., 8:35 ч.

Безпорядък 

  Поезия
472 0 4

Безпорядък

Тежък въздух

Тъмни мисли

И екран

Концертът свърши

Снощи

Поредното пиянство

Сега съм сам

Потънал съм във спомените си

Мечтая

Гледам през прозореца

Вали

Безкраен

Дъжд от летни чувства

И безотговорно

Нарисувани

Моменти

Скучно ми е

Слушам музика

И звуците на мъничко дете

Ме връщат вкъщи

 

19.07.2009

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??