Искам да те имам, но не мога,
нещо пречи, нещо ни дели.
Не е разликата във годините,
а това, че безразличен си към мене ти.
В мене не виждаш ти жената,
а приятелка добра.
Прегръща ме всяка нощ самотата,
сурова е тази съдба.
Понякога отричам, че те обичам,
но лъжа е това, разбери!
Противопоставям се на желанията и чувствата,
но единственият господар на сърцето ми си ти.
© Пролетното момиче Всички права запазени