Безразличие
В твоите очи не съм звезда,
а слънце бях в тях за малко.
Но сякаш слънцето бе слабо
в сравнение със твоите звезди.
Премина звезден облак върху мен
и срина ме, превърна ме във прах -
прашинка малка, но с огнено сърце,
изгаряща, отчаяна, сломена.
Този звезден облак от искри
изпепели очите ми до мрак.
Болеше много и синьото във тях
от болка се превърна в безразличие.
Сега безкрайно пусто е във тез очи
и много, много силно... безразличие...
tenderness
© Нежност Всички права запазени
Fayri, благодаря ти! Надявам се..