3.07.2016 г., 9:59 ч.

Безсилен срещу природата 

  Поезия
532 1 0

Вода ме дави.
Ние сме просто жаби,
не можем да се мерим с цунами.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??