6.03.2012 г., 15:21 ч.

Безсмъртна съм 

  Поезия
533 0 0

(по песен на Lara Fabian)


Ако се изгубя в синьото небе 
с едно крило пречупено на две, 
силата си ще намеря в тебе.


Ако моят свят руина погребе 
и ми остане само плъмъче,
фитилче ще намеря в тебе. 


Ако ме забравят всички богове
и ми остане само път в море,
островът си ще намеря в тебе.


Ако безполезност в мене стене
и крехката надежда ми остане,
вярата си ще намеря в тебе.


Ако думите ти са следи,
ще ги татуирам в кожата си
и светът когато замълчи,
вечността за мен ще бъдеш ти.


Напразно някой ще ми казва,
че имало различен свят.
Във него аз дори не вярвам
и търся път към твоя бряг.


Безсмъртна съм, безсмъртна съм, когато оцелявам
в деня, умирайки за теб!
Безсмърна съм, безсмъртна съм, откъснала парче от рая,
и вярвам само в Господ и във теб!

© Елисавета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??