Безстрастно
Глупости безбройни хрумват,
кат сетя се за "любовта".
Хиляди гласчета гръмват -
ведро викайки: Ела!
Глупости безбройни хрумват,
щом представя си жена...
Мънички огньове лумват -
вред из моята снага.
Безбройни глупости ми хрумват,
като чуя и сега смеха...
Мравки весело ми плъзват -
в луд рояк върху гърба.
Пак сега и във страстта -
влюбен съм във любовта...
© Гео Лански Всички права запазени
Камшичен финал-находка! Добре го даваш, Христо.
Поздравление за стиха и най-висока оценка от мен!: Мисана