1.10.2010 г., 13:52 ч.

Безсъние 

  Поезия
1261 0 6

Нощта пристигна с влака във града,

а уличният шум заспа дълбоко сам на пейка,

в прозорец слабо свети тишина,

цигарен дим лъчите ù описва.

В борба със скучна самота -

безделие,

убежището топло на страха,

безсънно пуши със усмивка.

© Момчето отАндалусия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??