Ще търся поводи да съм щастлива,
ще медитирам в нови светове,
ще паля свещи с аромати диви,
ще карам курс за беемве.
Ще се накича с тежки ланци,
ще пиша жълти стихове,
с инструктора по мръсни танци
ще се загряваме със питие.
Не ми звъни, не ще ти вдигна,
бетебно нещо оглушах,
ще се опитам да те стигна
по тон и качество на грях.
© Ивон Всички права запазени