Не мога да повярвам, че съм аз
във тази роля - глупава и малка!
И тези тайни срещи между нас
ме унижават и се чувствам жалка...
И казвам си, че трябва да се спра,
но всеки път в ръцете ти изгарям!
Безсмислено е! Как да разбера!
Да, зная, че си грешка. Но повтарям!
Преди не съм се чувствала така...
Какво направи с мен - съвсем не зная!
Ще продължи ли дълго? Докога?
А всеки ден по-силно те желая...
Къде се крие тайният ти код?
Какво те прави толкова различен?
Ще те разнищя! (В някой друг живот...)
Във този безусловно те обичам!
© Мариела Челебиева Всички права запазени