То времето безмилостно препуска
между минути, часове и дни
и няма как в ръцете да го стиснем-
от нас безмилостно ще отлети.
Секунди, мигове, минути
пред нас се сменят час по час.
Стареем и дори в съня си
и времето е малка смърт за нас.
Как искам времето да хвана,
да спра за малко цялата цикличност
как искам малка да остана
за дълго да остана вечност.
© Мери Всички права запазени