Затопляме се всеки път
от ехото на мисли нощни.
Душите ни, на кръстопът,
се срещат и разделят още.
Как искам времето да спре,
да се размие пустотата,
да стопля твоето сърце
без думи нейде в тишината.
В очите ни да няма страх,
да няма болка, нито студ.
Да знаем, че на този свят
обича ни и някой друг.