14.04.2010 г., 21:12 ч.

Безвъзвратно 

  Поезия
606 0 1

Безвъзвратно

 

Годините минават, дни отлитат

и часовете, казват, че са преброени.

Очите дирят светлина, невиждащи,

а после се притварят уморени.

 

Един живот си тръгва безвъзвратно

и тленна немощ тялото поглъща.

Духът остава да огрява дните ни

и в спомени при нас да се завръща.

 

Години, дни... Днес времето е спряло.

Сбогуване, цветя, тъга и сълзи.

Животът е река неудържима

и тръгне ли си, няма да се върне.

© Детелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??