18.11.2008 г., 10:54 ч.

Беззаглавно 

  Поезия » Любовна
622 0 1

Погледни в моите очи...

Виждаш ли тъгата, която ти ми причини?

Вслушай се в ритъма на моето сърце,

чуваш ли как то тебе зове?

Всичко за мене беше ти,

но защо така ме нарани?

Тъгата пак превзе моя ден,

защо ти не си до мен?

© Мирчетууу Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??