Аз зная, че ти си планета,
отдавна открита от друг.
Но също и птица в небето,
поела отново на юг.
Аз зная, че ти си детето,
което живее и в мен.
Аз знам, че си всичко, което
се ражда със новия ден.
Аз зная, че ти си жената,
изпълваща целия свят
със багри, до днес непознати,
с магия и скъп опият.
Аз зная, че ти си луната,
която в съня си прегръщам.
Аз зная, че ти добрата
половина от моята същност.
...едно изпълнено обещание към Т.
© Цветелин Всички права запазени