Преди да срещна теб, преди
във тебе влюбен бил съм аз.
Мечта красива се роди
преди да срещна теб, преди...
Подсказваха за теб звезди
с оракулски и нежен глас.
Преди да срещна теб, преди
във тебе влюбен бил съм аз.
Сънят оставяше следи
преди да срещна теб, преди...
Била си ти... и сù... Бъдù
любов най- чиста до екстаз!
Преди да срещна теб, преди
във тебе влюбен бил съм аз.
© Асенчо Грудев Всички права запазени