СЛЕД ЧЕТИРИ ГОДИНИ
Изтиках четири години...
И виждам вече оцелях!
Със "Гостенката" се разминах!
В прегръдките ѝ аз не спрях!
На Този свят така се радвам,
с крила невидима хвърча!
И вече мога да докладвам,
че няма да се залича!
С коварна болест се преборвам!
Борбата ми е трудна знам!
Пред райските врати оставам
и още дълго ще съм там!
Аз виждам, че съм късметлия!
Добрите феи са със мен!
Аз тази "Чума" ще надвия!
На този сват оставам фен!
12.11.2018 София
© Христо Славов Всички права запазени