27.01.2017 г., 12:09 ч.

Бизнесът дава на съд минималната работна заплата 

  Поезия » Хумористична, Гражданска
331 0 0

"Не, бе, няма да я увеличим,

тука има робовладелски строй.

Когато стане един лев, ще се съгласим.*

Ти ще живееш бедно, не се безпокой."

------------------------------------------------
*– хипербола

© Георги Всички права запазени

 

dariknews.bg/view_article.php?article_id=1639801

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??