неизчислими
са благàта
и неподвластни
на парàта
неизброими
и заветни
безценни
и немимолетни
съпоставими
са благàта
единствено
със светлината
небесна
и животрептяща
изконна
и люделюбяща
съизмерими
са благàта
с духовността
любвебогата
съизмерими
и народни
и значещи
и непрехòдни
.................................
благàта са
неизчислими
и съкровени
и любими
© Стоян Минев Всички права запазени