Богородичке, в този свят ден,
ти простря ръчица над мен,
тебе славя, след тебе вървя,
и за всичко ти благодаря,
че дари ме с умни деца,
внуци свидни ми радват деня,
ценен дар ми изпрати,съдба,
любов и търпение в зрелостта.
Уча ги с ползотворни дела
да разнасят далеч по света
обичта, доблестта, милостта
увенчани с безкрайна доброта.
28.08.2020
© Neli G Всички права запазени