Благодаря
Thank you for...
Благодаря за себе си
и за луната,
за жълтото на пролетните нарциси,
за светлината,
за всичко ново,
всичко мило.
Благодаря за теб,
за сладкото и за горчивото.
Благодаря че се усмихвам,
че съм жива,
че въпреки несгодите
все още съм щастлива,
че има за какво да пея
и какво да ви разказвам,
че искам да танцувам, да се смея,
че искам топлина да ви показвам.
Благодаря, че все пак има
и болка и тъга,
че се запазвам Аз и несломима
отправям поглед все нагоре
към небесната дъга...
17.05.2007
© Надя Василева Всички права запазени