Има една дума,
която много уважавам.
Има една дума,
която за нищо на света не продавам.
Има една дума,
която ми стопля сърцето.
Има една дума,
с която се ражда детето.
Има една дума,
която толкова много крие.
Има една дума,
която всяка сълза е готова да изтрие.
Има една дума,
която не поражда тъга.
Има една дума
и тя е „Благодаря".
© Кристияна Кръстева Всички права запазени
Поздравче!!!