22.06.2008 г., 6:33 ч.

Благодаря, че ме научи да обичам! 

  Поезия » Любовна
925 0 5
Ти никога не ме целуна,
ръце над мене не простря,
не ме превърна в нежна струна.
със мен дори не пожела...

Видях те с други, нарани ме
и после дълго ме боля.
Но някак си… напълно обяснимо
прищя ми се да ти благодаря.

Сега си спомен - сладката ми мъка,
която още в вените изтича.
Каква любов!!! Без среща и разлъка!
Благодаря, че ме научи да обичам!

© Дешка Люцканова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??