19.02.2007 г., 11:39 ч.

БЛАГОДАРЯ ТИ, МИЛА 

  Поезия
1350 0 8

 

На...

 

(рубая)

 

Защо се случи – не искам да зная.

Ти пред мен появи се и сърцето омая.

Благодаря ти, мила, че ме отведе

на неземното щастие в безкрая!

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??