21.08.2007 г., 9:22 ч.

Благодаря ви!!! 

  Поезия
706 0 34
Тук се чувствам у дома.
Вие ме разбирате добре.
Щастлива съм много
и бие бързо моето сърце.
Толкова сродни души,
както и добри приятели.
Радостта тъгата уби
и сбъдна мечтата ми.
Преди бях така самотна,
едно невзрачно момиче.
А сега? Пълна съм с енергия!
И ще полетя като птиче.
Вие много ми дадохте,
а аз ви подарявам своята душа.
Нека един на друг се радваме.
На всички се покланям и благодаря.


                     "Ако си направил добро, скрий го; ако са ти направили добро, разкажи"
                                                                                            Арабска пословица
                              
                                                                                

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??