26.03.2021 г., 7:38 ч.

Благовещение 

  Поезия » Гражданска
441 0 0

Бедни, гладни хора нахрани

и ще получиш благослов от небето.

На онеправданите помогни -

най-хубавото се вижда със сърцето...

 

Във въздуха се носи блага вест -

да спасим доброто в човека.

Нека постъпваме според морал и чест

и да обичаме ближния като нас - нека!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??