Там, където луната блести,
отразена от тихите морски води.
Там, където дъждът леко ръми
и изписва във пясъка наш'те мечти.
Там, където слънцето грее
и топлият вятър се леко ветрее.
Там, където любовта ще узрее
и в мене, и в тебе тя ще запее.
Там, където небето безкрайно
ще бъде нашето местенце потайно.
Там, където в леглото широко
ще потънем влюбени много дълбоко.
Там, където ще бъдеме двама -
аз и мойта бленувана дама.
Там, където самотата я няма -
не желая да бягам от тази измама!
© Владислав Всички права запазени