Днес се изпълниха 40 дни от смъртта на татко СПАС
Сбогом, тате!
Няма път назад.
Ще се възнесеш
към Светлината.
Моля се
за твоята душа,
да ти е добре
оттатък...
Ние тихо пак ще помълчим,
ще запалим свещи
и кандило,
после Бог над нас ще се смили
и ще ни дари със сила...
Теб ще те посрещнат в твоя път
Божията Майка
и светците,
ангелите ще те преведат
към дома ти
близо
до звездите!
© Руми Бакърджиева Всички права запазени